Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wybór Frakcji "Aincrad Online - Metin2"

AincradOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Pozostawiam wam do oceny wybór frakcji na serwerze Aincrad Online.

(na screenie jest wybrana frakcja Floria dlatego herb jest podświetlony i pokazany napis)

1053236_517791811608026_733589721_o.jpg

ox5o.jpg

Pozdrawiam Team AincradOnline

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co dalej po wyborze frakcji, bo mnie to ciekawi w jakim sensie jest to zrobione""?

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

jak to bedzie hard to bedzie tak samo jak z nexanity ale jak bedzie to medium to bedzie kosmos.

Nie będzie tak samo jak na Nexanity ponieważ Rhinox Technologies jest wsparciem / partnerem serwera a nie jego właścicielem jak było z Nexanity.

A co dalej po wyborze frakcji, bo mnie to ciekawi w jakim sensie jest to zrobione""?

Tego dowiesz się niebawem. :)

A jaka jest ta druga frakcja? Wstaw ss. ;D

Zaraz wstawię. :)

Opublikowano

Serwer marzenie, próba usilnego zmienienia klimatu metina na wow'owy czy tam inny bardzo dobrze się udało. Tego w prywatnym metinie brakuje -Dobrego wykonania ! Drugim aspektem była by zmiana silnika graficznego clienta na całkiem inny, lepszy gdyż ten jest przestarzały. Niestety sama grafika wykonana przez jednego z mistrzów niewiele da, ponieważ przy logowaniu, wybieraniu postaci będziemy stykali się przez ok.2% czasu spędzonego na forum. Wiadomo, że do tego potrzebne było by Source, ale jeżeli udało wam się takie coś, na pewno uda się i inne rzeczy. Pozdrawiam. :)

@Edit. Miejmy nadzieje że królestwa będą miały zupełnie nowe mapy. :)

Opublikowano

Serwer marzenie, próba usilnego zmienienia klimatu metina na wow'owy czy tam inny bardzo dobrze się udało. Tego w prywatnym metinie brakuje -Dobrego wykonania ! Drugim aspektem była by zmiana silnika graficznego clienta na całkiem inny, lepszy gdyż ten jest przestarzały. Niestety sama grafika wykonana przez jednego z mistrzów niewiele da, ponieważ przy logowaniu, wybieraniu postaci będziemy stykali się przez ok.2% czasu spędzonego na forum. Wiadomo, że do tego potrzebne było by Source, ale jeżeli udało wam się takie coś, na pewno uda się i inne rzeczy. Pozdrawiam. :)

@Edit. Miejmy nadzieje że królestwa będą miały zupełnie nowe mapy. :)

Aktualnie u nas nie ma żadnej mapy z PL'a.

Screen drugiej frakcji nadal się wrzuca. ;f

Opublikowano

Frakcje pewnie są tym samym czym królestwa. Ciekawy pomysł :)

Opublikowano

Fajnie by było gdybyście zedytowali troche wygląd podstawowych zbroi ew. innych rzeczy poszczególnych postaci ponieważ jest to dosyć łatwo wykonalne.

Opublikowano

Jak edytujecie wszystko to bardzo mnie to cieszy. Jakbyście zedytowali ikonki skilli, ekwipunku. Chodzi mi o to:

57961847617656152763.jpg Bo to wygląda staro i kojarzy się z 2007rokiem. ;/ Dałoby rade na zmiane tego? Bo cały pasek menu czy jak to sie nazywa fajnie wygląda ale te ikonki odstraszają. To jest uwaga ode mnie co ja bym zmienił. Mam nadzieję, że źle tego nie odbierzecie.

Opublikowano

Frakcje = królestwa?

Podobne do królestw ale zmienione zasady.

Jak edytujecie wszystko to bardzo mnie to cieszy. Jakbyście zedytowali ikonki skilli, ekwipunku. Chodzi mi o to:

57961847617656152763.jpg Bo to wygląda staro i kojarzy się z 2007rokiem. ;/ Dałoby rade na zmiane tego? Bo cały pasek menu czy jak to sie nazywa fajnie wygląda ale te ikonki odstraszają. To jest uwaga ode mnie co ja bym zmienił. Mam nadzieję, że źle tego nie odbierzecie.

Marx, nie pokazałem jeszcze wersji finalnej interfejsu więc wszystko może się zmienić. :)

Opublikowano

nono , taka grafika :3 pozazdrościć tylko :)

Podobne do królestw ale zmienione zasady.

Mógłbyś wyjaśnić ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Aktualnie u nas nie ma żadnej mapy z PL'a.

Screen drugiej frakcji nadal się wrzuca. ;f

To jest autorki pomysl czy zgapiony od innego serwera, pytam z ciekawosci?

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Prosiłbym o nie klikanie w ten link ponieważ mój antywirus go zablokował.

Bo twój antywirus jest oryginalny jak wasze pseudo pomysły

Bo to java..

Rozwiń proszę

Opublikowano

Rozwiń proszę

Beka kurwa serwer nexanity spieniężają to co zostało im z starego serwera i jarają się neon w burdelu.

Opublikowano

Beka kurwa serwer nexanity spieniężają to co zostało im z starego serwera i jarają się neon w burdelu.

Chyba ich sprawa co robią? Kto będzie grał, z czego to robią, skąd biorą pomysły, wszystko ich sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...